CONCERT DE JAZZ – TEATRUL ACT 20 DE ANI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...
Distribuţie:
Sebastian Burneci - trompetă, George Natsis - pian, Adrian Flautistu - contrabas, Vlad Popescu - baterie
Durata:
1 h 45 min (fără pauză)
Preț bilete:
Cat. I - 35 lei
Cat. II - 30 lei

Programări


Prin accesarea opțiunii CUMPĂRĂ ONLINE veți fi redirecționați către platforma www.mystage.ro
Prețurile biletelor achiziționate online conțin taxe suplimentare de procesare și emitere.

Prezentare spectacol

La 20 de ani de aniversare a Teatrului Act, în spațiul special de pe Calea Victoriei, nr. 126, va avea loc pe 17 octombrie 2018, de la ora 19,30, un concert de jazz susținut de patru muzicieni obișnuiți cu atmosfera intimă a teatrului. Au trecut 9 ani de când trioul permanet al Stagiunii de Jazz (George Natsis – pian, Adrian Mircea Flautistu – contrabas și Vlad Popescu – baterie), a propus publicului de la Teatrul Act, teme esențiale extrase din Istoria Jazzului Universal. Alături de cei trei muzicieni va fi invitatul cu cea mai consecventă prezentă pe scena de la Act, trompetistul Sebastian Burneci.

Va fi o seară a emoțiilor ”jazzy”, pentru că din memoria artistică afectiv – comună a celor patru muzicieni, marcată profund de evoluțiile lor pe scena de la Act, vor fi readuse în atenție standarde care au avut impact apreciabil la public. Pe de altă parte, publicul și Teatrul Act sunt ”martorii” apariției primului album discografic al cvartetului, intitulat ”Live session”, un produs care încastrează în turațiile sale o parte dintre cele mai importante momente, extrase din concertele susținute la Teatrul Act.

Va fi fi o seară aniversară a Teatrului Act, în stilul jazz, un soi de recunoștință venită din partea celor patru muzicieni, atât pentru echipa managerială a teatrului, cât și pentru public.

Teatrul Act 20 de ani, Stagiunea de Jazz 9 ani, o istorie comună, frumoasă, reală, derulată sub semnul respectului și generozității comune pentru public. Fiți cu noi!

Cristi Marica

Comments are closed.