HOP în FNT
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...
Spectacol al concurenților Galei Tânarului Actor HOP, ediția 2017
Distribuţie:
Adrian Dima, Blanca Doba, Cosmina Olariu, Mihai Nițu, Dan Pughineanu, Georgiana Visan, Marcela Nistor, Maria Mitu, Paul Radu, Stefan Craiu, Theodora Sandu, Cosmin Stănilă, Irina Sibef, Nicole Burlacu, Alexandru Mihai Popa, Radu Dogaru, Adriana Aldea, Alexandru Cătănoiu, Oana Predescu, Eliza Teofănescu
Regizor:
Coordonatori regie: Daniel Chirilă şi Ştefan Lupu
Restricție vârstă:
12 ani
Durata:
2 h 0 min (fără pauză)

Programări


Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Prezentare spectacol

Gala Hop reprezintă singurul festival/competiţie de arta actorului din România, cu un istoric bogat de peste 20 de ani!
Mai multe informații despre GALA HOP 2017 găsiți aici.

Primul pas spre dezvoltare este conştientizarea stadiului în care te afli, indiferent cât de dureros şi greu ar fi acest lucru. Pentru asta ai nevoie de Întâlniri şi de un mare curaj. Curaj fără de care nicio creaţie nu poate exista. Creaţia este prin esenţă un act de curaj, o acţiune de voinţă şi nu un simplu moment de inspiraţie.

Deşi timpul extrem de scurt al zilelor de concurs propriu-zis nu permite o reală modificare a atitudinilor, sunt convis că impactul puternic cu propria imagine devine un sâmbure germinator în personalitatea tinerilor creatori. Gala Hop este singura oportunitate de a sărbători Începutul, de a pune bazele unui statement al generaţiei tinere, de a împărtăși căutările artistice și umane.

Este o șansă de împărtășanie colectivă, de afirmare a crezului artistic și stilistic al unor artişti la început de drum, singura șansă de a reaminti Cetăţii că sunt puternici și importanţi. Este singurul moment, asemănător momentului Creaţiei, în care Începutul poate genera solidaritatea unei întregi bresle, momentul în care energiile, strădaniile și inventivitatea actorilor tineri și a mentorilor lor pot crea o altă lume, momentul plin de speranţă de care avem atât de mare nevoie atât noi, cei care suntem la apusul carierei, obosiţi și vlăguiţi de lupta pentru idealurile noastre, cât și tinerii colegi însetaţi de autoexprimare. Tinerii actori sunt responsabili de autenticitatea, profesionalismul, valoarea și sinceritatea acestui moment. Numai ei pot crea din Gala Hop ceea ce ne dorim cu toţii, o competiţie profesională de cel mai înalt nivel.

Miklós Bács, Director Artistic

Spectacol prezentat in cadrul Festivalului National de Teatru (FNT), editia a 27-a.


Galerie imagini


Foto: Andrei Gindac si Maria Stefanescu

Comments are closed.