N-AI TU TREABĂ!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 votes, average: 3,64 out of 5)
Se încarcă...
de Cătălin Ştefănescu după “Dănilă Prepeleac” de Ion Creangă
Distribuţie:
Marcel Iureş, Andrei Seuşan, Alexandru Voicu
Regizor:
Alexandru Dabija
Durata:
1 h 20 min (fără pauză)
Preț bilete:
Cat. I - 79 lei
Cat. II - 65 lei

Programări


Prin accesarea opțiunii CUMPĂRĂ ONLINE veți fi redirecționați către platforma www.mystage.ro
Prețurile biletelor achiziționate online conțin taxe suplimentare de procesare și emitere.

MĂSURI ȘI REGULI DE SIGURANȚĂ PRIVIND COVID-19

Prezentare spectacol

Teatrul ACT face un nou pas în explorările sale în zona poveștilor autentice, româneşti și a actului povestirii, în viziunea artistică a aceluiaşi regizor, Alexandru Dabija, cel care și-a pus amprenta creativă pe cele mai importante spectacole-poveşti ale Teatrului ACT.

“Povestea multor oameni care fascinează prin schimbarea spectaculoasă a condiției, pornind de jos și ajungînd sus, spre încîntarea mulțimilor care speră veșnic în biletul cîștigător.

Din motive numai de el știute, dintre care cel mai plauzibil pare apropierea morții, Dănilă face o favoare apropiaților și lumii în general și acceptă să povestească CUM a ajuns de la condiția de sărăntoc și idiotul satului la starea de bunăstare actuală. „

Alexandru Dabija

“Pentru mulți dintre noi, azi, minunata poveste a lui Creangă poate să pară ceva nostim, dar de o dezarmantă naivitate. Însă, pe cărările și ocolișurile sale, se ivesc întrebări valabile de cînd lumea. De ce nu se potrivește o socoteală simplă, făcută acasă, cu cea din tîrg? De ce furtul de la cineva care a agonisit avere poate fi considerat un lucru justificat? De ce trage norocul doar la unii? De ce se spune că banul e ochiul dracului? Pentru toate problemele astea, și pentru multe altele, la noi există un răspuns suveran: ”N-ai tu treabă!”.

Cătălin Stefănescu

Spectacolul “N-ai tu treabă!” continuă colaborarea deja consacrată a Teatrului ACT cu Raiffeisen Bank şi celebrează cei 20 de ani pe care banca îi împlineşte în Romania.

“Raiffeisen Bank susţine cu bucurie an de an proiectele legate de poveştile lui Creangă ale Teatrului Act, recunoscând valoarea unui parteneriat pe termen lung. Poveştile transpuse pe scena de la Act, in regia domnului Alexandru Dabija, fac parte din gesturile importante şi fundamentale, cu sens şi miez, definitorii pentru spiritul românesc “

Corina Vasile – director de Comunicare şi Relatii Publice, Raiffeisen Bank.

Multumim pentru sprijinul acordat la realizarea materialului foto domnului Adrian Stroe – Muzeul Naţional al Agriculturii Slobozia.

Galerie imagini

Fotografii: Alexandru Iureș

Comments are closed.