STAGIUNEA DE JAZZ – BEAUTY OF IT ALL
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...
Distribuţie:
Sebastian Burneci - trompetă, Paolo Profeti - saxofon, Ciprian Pop - chitară, George Natsis - pian, Adrian Flautistu - contrabas, Vlad Popescu - baterie
Durata:
1 h 20 min (fără pauză)
Preț bilete:
Cat. I - 45 lei
Cat. II - 40 lei

Programări


Prin accesarea opțiunii CUMPĂRĂ ONLINE veți fi redirecționați către platforma www.mystage.ro
Prețurile biletelor achiziționate online conțin taxe suplimentare de procesare și emitere.

Prezentare spectacol

Ultimul ”jazz-act” al Stagiunii de Jazz de la Teatrul Act, organizate de Radio România Muzical și Orchestrele și Corurile Radio, va avea loc pe 12 iunie 2019, de la ora 19,00.

Cu titlul ”Beauty of it all”, concertul are un line up format din George Natsis – pian, Sebastian Burneci – trompetă, Ciprian Pop – chitară, Paolo Profeti – saxofon, Adrian Mircea Flautistu – contrabas și Vlad Popescu – baterie. Va fi seara propriilor compoziții, semnate de invitații trioului permanent al stagiunii, Profeti – Pop – Burneci, o seară a alchimiei jazzy în formula de sextet. Suprapunerea posturilor de ”compozitor” cu cea de ”interpret” sunt uzuale în jazzul actual. Însă, artiștii de la Teatrul Act vor recurge doar la reglajele fine (inerente de altfel) ale soundului, căci sincronizarea lor exersată cu vivacitate în ultima perioadă de timp, va fi doar o demonstrație despre mobilitatea jazzului contemporan.

Practic, vom asista la o expunere sonoră ”fresh”, în care publicul va avea ocazia de a depista cu ușurință atât arhitecturi componistice ”altfel”, cât și demersuri improvizatorice spectaculoase.

Înregistrarea concertului susținut în 12 iunie la Teatrul Act poate fi ascultată la Radio România Muzical duminică, 7 iulie 2019, de la ora 18,00. Radio România Muzical poate fi ascultat pe frecvențele 97.6 și 104.8 FM și online la www.romania-muzical.ro. Toate concertele înregistrate la Teatrul Act vor fi disponibile pentru reascultare pe site-ul Radio România Muzical timp de 30 zile de la data difuzării la radio, pe minisite-ul emisiunii Concertele Radio România Muzical.

Așadar, pe 12 iunie 2019, la ora 19,00, pe Calea Victoriei nr. 126, Stagiunea de Jazz își încheie cea de-a VIII-a ediție, într-o estetică sonoră ”Beauty of it all”, cu șase instrumentiști de top. Fiți cu noi!


Comments are closed.