STAGIUNEA DE JAZZ – TRIBUTE ROY HARGROVE
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...
Distribuţie:
Sebastian Burneci - trompetă, George Natsis - pian, Adrian Flautistu - contrabas, Vlad Popescu - baterie
Durata:
1 h 45 min (fără pauză)
Preț bilete:
Cat. I - 45 lei
Cat. II - 40 lei

Programări


Prin accesarea opțiunii CUMPĂRĂ ONLINE veți fi redirecționați către platforma www.mystage.ro
Prețurile biletelor achiziționate online conțin taxe suplimentare de procesare și emitere.

Prezentare spectacol

Luna Martie aduce la Teatrul ACT un nou concert susținut în cadrul Stagiunii de Jazz, organizate de Radio România Muzical și Orchestrele și Corurile Radio. Pe 13 Martie 2019, la ora 19,00, trioul permanent al stagiunii (George Natsis – pian, Adrian Mircea Flautistu – contrabas și Vlad Popescu – baterie), îl are invitat pe trompetistul Sebastian Burneci, pentru o seară dedicată lui Roy Hargrove.

In luna noiembrie se va împlini un an de la trecerea în eternitatea a lui Roy Hargrove, unul dintre cei mai versatili trompetiști ai generației lui. Dincolo de nenumăratele premii Grammy, Hargrove amintea prin muzica lui de hard – bopul de la jumătatea secolului trecut dar și de fusionul generator al dimensiunilor stilistice funk sau soul. In anul 2015, Roy Hargrove a venit în România pentru un concert în cadrul Bucharest Jazz Festival. A fost o seară specială pentru publicul iubitor de jazz, o seară a pledoariei pentru autenticitatea muzicii de calitate de la început de secol XXI.

In ambientul nonconformist de la ACT, va fi evidențiat parcursul tulburător al lui Roy Hargrove, care, din păcate, a trecut prematur în spațiul etern al memoriei afective publice. Fiți cu noi, Miercuri, 13 Martie 2019, ora 19,00, când jazzul se va declina sonor într-un emoționant colaj de tip, “in memoriam”, ca o reverență veritabilă venită din partea celor patru muzicieni pentru Roy…Roy Hargrove.


Comments are closed.