STAGIUNEA DE JAZZ – WORLD OF WALT DISNEY
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...
A musical journey
Distribuţie:
George Natsis – pian, Adrian Flautistu – contrabas, Vlad Popescu – baterie, Sebastian Burneci – trompetă
Preț bilete:
Cat. I - 35 lei
Cat. II - 30 lei

Programări


Prin accesarea opțiunii CUMPĂRĂ ONLINE veți fi redirecționați către platforma www.mystage.ro
Prețurile biletelor achiziționate online conțin taxe suplimentare de procesare și emitere.

Prezentare eveniment

Penultimul concert al Stagiunii de Jazz, inițiativă a bateristului Vlad Popescu, organizate de Radio România Cultural și Orchestrele și Corurile Radio, va avea loc miercuri, 10 mai 2017, de la oră 19,00, la Teatrul Act din București.

Alături de trioul permanent al stagiunii, George Natsis – pian, Adrian Mircea Flautistu – contrabas și Vlad Popescu – baterie, trompestitul Sebastian Burneci va completa improvizațiile jazzy pe standarde extrase din coloanele sonore Disney.

Pentru public, indiferent de vârste, seara poate fi o întoarcere la copilărie, temele din playlistul concertului trimițând gândul la amintirile frumoase petrecute în compania celebrelor personaje animate, unele de-a dreptul buclucașe, precum: ursul Baloo din ”Cartea Junglei”, Pinocchio sau cațelușii albi cu pete negre din ”101 Dalmațieni”. Nu vor lipsi nici extrase muzicale din filmele animate ”Aladdin”, „Bambi”, ”Sleeping Beauty”, ”Snow White” sau ”Pocahontas”, pentru a întregi imaginea generală a ”industriei Disney”, poate cea mai solidă la ora actuală în producțiile de gen.

Walt Disney – A Musical Journey” va fi seara balansului continuu, o incursiune sonoră în fascinanta ”lume Disney”, prin improvizații nostime, chiar satirice sau acțiuni sonore consistente stilistic, jazz pur sau fusion.

Așadar, vă așteptăm miercuri, 10 mai 2017, la ora 19,00, pe Calea Victoriei nr.126 la un altfel de jazz, un cocktail sonor ”jazzy Disneyland”, reconfortant și amuzat.

Comments are closed.