TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 3,17 out of 5)
Se încarcă...
Autor:
Duncan Macmillan și Jonny Donahoe
Distribuţie:
Denisa Nicolae
Regizor:
Nicolae Constantin Tănase
Scenografia:
Adeline Bădescu
Restricție vârstă:
12 ani
Durata:
1 h 30 min (fără pauză)
Preț bilete:
Cat. I - 35 lei
Cat. II - 30 lei

Programări


Prin accesarea opțiunii CUMPĂRĂ ONLINE veți fi redirecționați către platforma www.mystage.ro
Prețurile biletelor achiziționate online conțin taxe suplimentare de procesare și emitere.

Prezentare spectacol

Piesă cu un imens succes la public, preluată inclusiv de HBO și tranformată într-un spectacol-documentar, ”Tot ce-i minunat în lume” (”Every brilliant thing” – titlu original) propune, într-o cheie inedită și nu lipsită de umor, o temă extrem de serioasă: depresia, alături de cel puțin un milion de motive care să ne amintească, atunci când e nevoie, că viața e minunată.

Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea.

„Una dintre cele mai amuzante piese ce au la bază tema depresiei și, posibil, una dintre cele mai amuzante piese pe care le vei vedea vreodată, punct.” (The Guardian, Marea Britanie)

După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică VANNER COLLECTIVE lansează cea mai recentă producție teatrală a sa, „Tot ce-i minunat în lume”, în cadrul turneului național.

Spectacolul TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care VANNER COLLECTIVE a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium.

Sponsor: XEROX

* Proiect co-finantat de AFCN si de catre UNITER, Institutie de utilitate publica, prin fonduri din timbrul teatral.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Această reprezentație, găzduită de Teatrul ACT, este parte a turneului național de conștientizare a depresiei inițiat de VANNER COLLECTIVE.

Galerie imagini

Fotografii: Vlad Catană

Comments are closed.