2% pentru ACT

Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit puteţi sprijini activitatea Teatrului ACT, primul teatru independent cu sală proprie din România, care funcţionează încă din anul 1998 exclusiv datorită contribuţiilor societăţii civile şi a sponsorilor.

Prevederea 2% este un mecanism de transparenţă fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie).
Direcţionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o sponsorizare sau o donaţie.

Completaţi FORMULARUL 230 dacă în anul 2018 aţi avut venituri din salariu.
Datele noastre pentru completarea acestor formulare sunt următoarele:
– Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: ASOCIAŢIA CULTURALĂ ACT
– Cod de identificare fiscal a entitatii nonprofit/unitatii de cult: 16899320
– Cont bancar (IBAN): RO63CECEB10230RON2799893

Formularele sunt deja completate cu datele Asociaţiei Culturale ACT. Vă rugăm doar să completaţi cu majuscule, de mână, datele personale şi să le semnaţi. Nu este necesară specificarea sumei (instituţia fiscală o va calcula şi o va vira conform legii) şi nici ataşarea fişei fiscale.

Dacă doriţi, puteţi completa formularul până pe 25 iulie şi la sediul Teatrului ACT.

Adresele Administraţiilor Financiare din România se pot verifica pe site-ul ANAF. Dacă doriţi să deveniţi ambasadori ai acestei campanii şi să strângeţi formulare de la prieteni, familie şi colegi, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: 0723.10.31.03 sau la adresa de e-mail pr@teatrulact.ro.
Vă vom sprijini în toate demersurile dumneavoastră.

Vă mulțumim!