Vocea umană
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,50 out of 5)
Se încarcă...
de Francis Poulenc și Jean Cocteau
Distribuţie:
Sarah Gabriel și Florian Mitrea
Regizor:
Richard Williams
Scenografia:
Richard Williams
Restricție vârstă:
12 ani
Durata:
1 h 25 min (fără pauză)(cu pauză)
Preț bilete:
Cat. I - 65 lei


Programări


Prin accesarea opțiunii CUMPĂRĂ ONLINE veți fi redirecționați către platforma www.mystage.ro
Prețurile biletelor achiziționate online conțin taxe suplimentare de procesare și emitere.

Prezentare spectacol

Adaptată după emblematica piesă de teatru cu același titlu de Jean Cocteau, această operă, sau mai bine spus spovedanie muzical-dramatică cu caracter profund personal și intim, este practic un mistuitor portret psihologic al unei singure femei, Elle, desenat pe parcursul unei convorbiri telefonice chinuite și anxioase de 45 de minute.

Fiind pusă în fața unui fapt pe care nu dorește să-l accepte, Elle se clatină periculos la limita sănătății mintale când iubitul cu care se află într-o relație de mai bine de 5 ani de zile îi dezvăluie la telefon faptul că urmează să se căsătorească cu o altă femeie următoarea zi la Marsilia și-și cere scrisorile de dragoste înapoi. Pe măsură ce sentimentul de durere face loc negării și în cele din urmă mâniei, Elle încearcă din răsputeri să-l țină pe Cherri la telefon cât de mult poate, în agonizanta încercare de a evita acel ultim „adio”.

În partea a doua a serii, invitați din lumea culturii și a psihologiei (scriitoarea Doina Ruști, rectorul UNATC Liviu Lucaci și psihologul Mihaela Sahlean) dezbat cu dumneavoastră, publicul, temele atinse de subiectul operei, într-o discuție moderată de Bogdan Stănescu.

Alte mențiuni:

  • Spectacol în cadrul festivalului Hoinar.Carnaval 2024
  • Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.
  • Coproducător: Centrul Român de Muzică
  • Partener media principal: Radio România Muzical
  • Partener media: TVR Cultural

Galerie imagini

Comments are closed.